- Top Header
éjszakai ügyelet
Moderátor: sebbel-lobbal
A köszönet a szerzőt illeti, nem a kritikust. Legfeljebb még a szerkesztőt, amiért a cikket elfogadta.
Azt kapod, amit látsz!
-

Abie Nrml - Városlakó
- Hsz-ek: 8
Köszönet a köszönetért, hogy köszönhetünk egymásnak.
Köszönjünk továbbra is köszönetet....
jaj, skacok, nemá.
Köszönjünk továbbra is köszönetet....
jaj, skacok, nemá.
-

atyenka - Városlakó
- Hsz-ek: 1866
-

atyenka - Városlakó
Emberek! Alkotók!
Nem tudom, lesz-e idén Cow Parade, a neten még nem találok róla semmit.
Ha lesz, nevezzünk egy városi tehénnel.
Nyitok egy topikot a városi tehénnek a városi pályázatokban, ahol lehet ötletelni: mi lenne egy városi tehénen.
Bocitopik:
http://www.ekm2.com/forum/viewtopic.php?p=16272#16272
Nem tudom, lesz-e idén Cow Parade, a neten még nem találok róla semmit.
Ha lesz, nevezzünk egy városi tehénnel.
Nyitok egy topikot a városi tehénnek a városi pályázatokban, ahol lehet ötletelni: mi lenne egy városi tehénen.
Bocitopik:
http://www.ekm2.com/forum/viewtopic.php?p=16272#16272
use it or lose it
-

Galathea - Városlakó
- Hsz-ek: 1226
-

atyenka - Városlakó
-

MHB - Városlakó
- Hsz-ek: 673
Bocitopik ötlet
Szerintem egy pegazussal ötvözött tehénkét kellene díszíteni,az lenne igazán stílusos,és nagyobb felületet is biztosítana,amin városunk színe-java megmutatkozhatna.A legjobb vers a homlokára ráférne,míg a legjobb festmény is az oldalára,vagy valamely szárny egyik felére kerülhetne,valamint a próza,dráma stb.,bizonyos kiragadott figyelemfelkeltő idézetekkel jelenne meg.Megoldható lenne az is,hogy hangot is adjon,és ezáltal a hangulatban egyező alkotásokat egy városbéli csapat zenéje emelje tovább.
Ha túl színes a fantáziám,akkor bocsika.
Egyébbként azt hallottam a múltkor,hogy egy tűzeset nyomán az eddig kiállított jószágok nagy része megsemmisült.
Egyébbként azt hallottam a múltkor,hogy egy tűzeset nyomán az eddig kiállított jószágok nagy része megsemmisült.
Lelkemen az élet lábnyoma
szenvedély és kétség szaggatott
átkozott és áldott minden perc
örülni és sírni akarok.
****************szonikk*
szenvedély és kétség szaggatott
átkozott és áldott minden perc
örülni és sírni akarok.
****************szonikk*
-

szonikk - Hsz-ek: 75
Re: Bocitopik ötlet
szonikk írta:Szerintem egy pegazussal ötvözött tehénkét kellene díszíteni,az lenne igazán stílusos,és nagyobb felületet is biztosítana,amin városunk színe-java megmutatkozhatna.A legjobb vers a homlokára ráférne,míg a legjobb festmény is az oldalára,vagy valamely szárny egyik felére kerülhetne,valamint a próza,dráma stb.,bizonyos kiragadott figyelemfelkeltő idézetekkel jelenne meg.Megoldható lenne az is,hogy hangot is adjon,és ezáltal a hangulatban egyező alkotásokat egy városbéli csapat zenéje emelje tovább.
szonikk, ez zsenialis, mert nagyon illik a Varos eszméjéhez! A fantazia az nem egy hatrany, söt!
-

MHB - Városlakó
- Hsz-ek: 673
Re: éjszakai ügyelet
Éccaka pont nincs. Nem baj.
Ezúton kérek elnézést mindazoktól, akik úgy vélik, h ma nem vagyok normális! Igazuk van, és tévednek. Nem. Nemcsak ma.
Hogy akarok-e beszélni róla? Persze! Azért kerestem meg ezt az ügyeletes díványt (meg mert a nappaliban a bőrkanapén épp döglött valaki, aki feltűnően emlékeztetett rám, de nem én vagyok). És még, mert sötét van, lévén éccakai, ugyi, mint a zagyam.
Szal beszélni róla...
Hello, Tea vagyok, és holnap hajnalban elrepülök, és irtóra be vagyok tojva, ugyanis nem tudok repülni, sem repülőt vezetni, és nem szeretem az olyan közlekedési eszközöket, ahol még az illúziója sincs meg annak, h irányítani tudom.
Háh... most vettem levegőt...
Abie! hol vagy? Segítség.
ps.: Ez jelenti azt is, h három napig be kell érnetek két adminnal. Bár ez sztem nem fog feltűnni.
Ezúton kérek elnézést mindazoktól, akik úgy vélik, h ma nem vagyok normális! Igazuk van, és tévednek. Nem. Nemcsak ma.
Hogy akarok-e beszélni róla? Persze! Azért kerestem meg ezt az ügyeletes díványt (meg mert a nappaliban a bőrkanapén épp döglött valaki, aki feltűnően emlékeztetett rám, de nem én vagyok). És még, mert sötét van, lévén éccakai, ugyi, mint a zagyam.
Szal beszélni róla...
Hello, Tea vagyok, és holnap hajnalban elrepülök, és irtóra be vagyok tojva, ugyanis nem tudok repülni, sem repülőt vezetni, és nem szeretem az olyan közlekedési eszközöket, ahol még az illúziója sincs meg annak, h irányítani tudom.
Háh... most vettem levegőt...
Abie! hol vagy? Segítség.
ps.: Ez jelenti azt is, h három napig be kell érnetek két adminnal. Bár ez sztem nem fog feltűnni.
use it or lose it
-

Galathea - Városlakó
- Hsz-ek: 1226
Hihi... Én most jöttem meg. De sem oda, sem visszafelé nem vígasztalt egyesek jópofizása, miszerint olyan még nem volt, hogy repülő fent maradjon...
Pedig van benne igazság.
Pedig van benne igazság.
-

Cser_Kata - Városlakó
- Hsz-ek: 150
Hm. Nincs még éjszaka, bár nem soká. És nincs is itt senki. És nem is volt itt vagy két éve. Érdekes ez, száz százalékig értelmetlen dolog, amit csinálsz. Mintha kimennél a temetőbe, és a sírok közt kapirgálnál valakinek egy üzenetet: nem csak hogy azt nem tudod, megkapja e, azt sem, hogy kinek írod, és a szigetes palackpostával szemben, még azt sem: miért...
Prospero
-

Iványi Róbert - Városlakó
- Hsz-ek: 148
Kapitány, föld a láthatáron! Vagy csak egy bálnahát? Nahát, egy bál! Áll! Táncra fel!
- fa
- Hsz-ek: 526
Nem az a kérdés, hogy áll-e, hanem hogy használható-e valamire az állítmány. Ha van hozzá alany, mindenképpen, de néha magában is megáll. A nyelvészprofesszorok nagyon értenek hozzá. Én, mezei fűzfapoétaként (mivel mezei, csak kecskefűz lehet), csak pedzegetem a dolgokat.
- fa
- Hsz-ek: 526