- Top Header
Hogyan hozzál Városlakót?
Moderátor: Abie Nrml
34 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Mivel nálunk a család nagyrészt művész, nekem nem volt nehéz dolgom. Egyébként pedig mondjátok azt, hogy ha regisztrál az illető, akkor azzal nem magát, hanem másokat segíti: lásd pl., minél több a tag, annál nagyobb lehet a summa a versenyen, ezzel másokat segít az előrejutásban.
Általában mi inkább szeretünk másoknak segíteni, míg magunkat sosem állítanánk olyan hamar lámpafénybe. Ez csak egy tipp a sok közül, amivel nekem sikerült immáron több mint tíz tagot hoznom.
Általában mi inkább szeretünk másoknak segíteni, míg magunkat sosem állítanánk olyan hamar lámpafénybe. Ez csak egy tipp a sok közül, amivel nekem sikerült immáron több mint tíz tagot hoznom.
-

atyenka - Városlakó
- Hsz-ek: 1866
Sziasztok!
Nem pontosan értem, hogy is van ez a városlakó-toborzás.
Azt írtátok, hogy aki szeretne magának házat, tegyen valamit a Városért, hirdesse, hozzon tagokat, stb. Ez tök jó ötlet, szívesen szólok sok embernek (lenne is kinek), de ti hogy fogjátok tudni, hogy őt én hoztam? Írja oda regisztrációnál? Vagy becsület-alapon csak szólok, ha "regisztráltattam" valakit?
Bocs, ha ezt is elmagyaráztátok már valahol, nekem mindenesetre elkerülte a figyelmemet...
Köszi!
Nem pontosan értem, hogy is van ez a városlakó-toborzás.
Azt írtátok, hogy aki szeretne magának házat, tegyen valamit a Városért, hirdesse, hozzon tagokat, stb. Ez tök jó ötlet, szívesen szólok sok embernek (lenne is kinek), de ti hogy fogjátok tudni, hogy őt én hoztam? Írja oda regisztrációnál? Vagy becsület-alapon csak szólok, ha "regisztráltattam" valakit?
Bocs, ha ezt is elmagyaráztátok már valahol, nekem mindenesetre elkerülte a figyelmemet...
Köszi!
- BolDan
- Hsz-ek: 1
miután regisztrál, szól, hogy te hoztad.
"Prédikáltok a mezitlábjárás szépségeiről, de a nyomorult üvegszilánkokról egy szót sem szóltok"
Hát akkor figyeljetek:
üvegszilánkok márpedig vannak...
és a sebek begyógyulnak!
Hát akkor figyeljetek:
üvegszilánkok márpedig vannak...
és a sebek begyógyulnak!
-

Galdr - Városlakó
- Hsz-ek: 248
-

Szöveg Színház - Városlakó
- Hsz-ek: 186
Re: hol kell szolni?
a tollnok írta:a tollnok írta:Sára írta:a tollnok írta:Galdr írta:miután regisztrál, szól, hogy te hoztad.
Hol kell 'beszolni' hogy ki hozott ide a városba?
Most komolyan kérdem.
itt is jó meg az is, ha írsz nekem egy mélt (ez a biztosabb)
Vááooo! Kitöröltem a meghivolevelet, igy nem tudom, h ki által kerültem ide...
Mit tehetek?
No mégiscsak:
nem tudom ki Ö de Ö miatta léptem be ide!
bocs, kitöröltem, az az én privi mélcímem, szóval én hoztalak...
-

atyenka - Városlakó
a hozzászólásaim alatt ott van a házcímem, klikk, meghívlak egy teára
természetesen a neten találtam rád, hol máshol?
-

atyenka - Városlakó
a tollnok írta:atyenka írta:a hozzászólásaim alatt ott van a házcímem, klikk, meghívlak egy teára![]()
Ésd Te? www.laca777.freeweb.hu
aha. pontosan!
-

atyenka - Városlakó
Először is köszönöm a dicséretet.
Ha hozol művészeket, az mindenkinek jó, neked is és nekünk is. Úgyhogy hajrá, már alig várjuk!!!

Ha hozol művészeket, az mindenkinek jó, neked is és nekünk is. Úgyhogy hajrá, már alig várjuk!!!
-

atyenka - Városlakó
Aki erre jár, és toborzási nehézségitiszben szenved, annak íme egy gyönyörű levél. Küldd tovább ismerőseidnek, barátaidnak, rajongóidnak, feleségednek, férjednek, kutyádnak (feltéve, ha ért az internethez...
), szóval mindenkinek, akit érsz. Mondd meg nekik, hogy tárt karokkal (khm, kapukkal) várjuk őket, kukkantsanak be hozzánk!
Íme a levél:
Üdvözletünk!
Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzunk az EKM2 alkotóközösségeként. Virtuális Várost építünk, ahová immár 650 szabadon alkotó művész költözött be. A lakók a Város segitségével a közönség elé tárhatják műveiket, és együtt is alkothatnak.
A Szöveg Szinház (http://www.szovegszinhaz.hu) és a Para-Rádió (http://www.para-radio.hu) társszervezésében, rádióműsorunk kétheti rendszerességgel mutatja be a városlakók munkáját.
Városunk több mint két éve alakult meg Első Kötet Műhely néven. Akkori célja: megjelenési lehetőséget biztositásitani ismeretlen, de tehetséges szerzőknek. Mivel a Műhely azóta kinőtte kereteit, egy új struktúra létrehozását láttuk szükségesnek. Ez az új keret a most épülő Virtuális Város, ahol bármely művészet képviselője nyitott kapukra talál.
Szivesen látunk képviselőket az irodalom, festészet, zene, tánc, színház, iparművészet... köréből.
Városunkról többet tudhat meg a Kossuth Rádió interjújából: http://www.elsokotetmuhely.hu/letoltese ... suth_1.wmv
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el Városunkba. www.elsokotetmuhely.hu
Jó böngészést kívánunk!
(Kérjük továbbítsa ezt a levelet mindazoknak, akik érdeklődnek a művészetek iránt vagy maguk is alkotó művészek.)
Íme a levél:
Üdvözletünk!
Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzunk az EKM2 alkotóközösségeként. Virtuális Várost építünk, ahová immár 650 szabadon alkotó művész költözött be. A lakók a Város segitségével a közönség elé tárhatják műveiket, és együtt is alkothatnak.
A Szöveg Szinház (http://www.szovegszinhaz.hu) és a Para-Rádió (http://www.para-radio.hu) társszervezésében, rádióműsorunk kétheti rendszerességgel mutatja be a városlakók munkáját.
Városunk több mint két éve alakult meg Első Kötet Műhely néven. Akkori célja: megjelenési lehetőséget biztositásitani ismeretlen, de tehetséges szerzőknek. Mivel a Műhely azóta kinőtte kereteit, egy új struktúra létrehozását láttuk szükségesnek. Ez az új keret a most épülő Virtuális Város, ahol bármely művészet képviselője nyitott kapukra talál.
Szivesen látunk képviselőket az irodalom, festészet, zene, tánc, színház, iparművészet... köréből.
Városunkról többet tudhat meg a Kossuth Rádió interjújából: http://www.elsokotetmuhely.hu/letoltese ... suth_1.wmv
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el Városunkba. www.elsokotetmuhely.hu
Jó böngészést kívánunk!
(Kérjük továbbítsa ezt a levelet mindazoknak, akik érdeklődnek a művészetek iránt vagy maguk is alkotó művészek.)
-

atyenka - Városlakó
Jó, hát nem nagyon népszerű ez a topik, értem én...
Lehet, hogy azon múlik, hogy még a lényege nem szűrődött le.
Szóval. Ez olyan, mint egy ördögi kör: Ha van jó sok városlakó, akkor jönnek a hírdetők is. Ha jönnek a hírdetők, folyik be a pengő-forint a Város kasszájába. Ha folyik be a pengő-forint, akkor a Városi munkások zsebébe is előbb utóbb folyik be a pengő-forint...
Ergo: emberek, ha nincs városlétszám-növekedés, nincs kereset sem. Ha eccer majd szeretnénk nem városi vityillókban lakni, hanem gyönyörű INTERAKTÍV! villákban, akkor ahhoz az első lépés az, hogy meghívjunk ide embereket. Sajna, ez a nagy büdös valóság.
Ezért kérdezném itt, hogy elég-e a fenti levél nektek a továbbküldésre, vagy írjak-e egy személyesebb, Te-formájú levelet, vagy, harmadik eshetőségnek: ti írtok személyes, szívszorító leveleket ismerőseiteknek, amivel elhozzátok őket ide...
Reaktorokat kérek! Re-aktorokat.
(na jó, re-akciókat is...)
Lehet, hogy azon múlik, hogy még a lényege nem szűrődött le.
Szóval. Ez olyan, mint egy ördögi kör: Ha van jó sok városlakó, akkor jönnek a hírdetők is. Ha jönnek a hírdetők, folyik be a pengő-forint a Város kasszájába. Ha folyik be a pengő-forint, akkor a Városi munkások zsebébe is előbb utóbb folyik be a pengő-forint...
Ergo: emberek, ha nincs városlétszám-növekedés, nincs kereset sem. Ha eccer majd szeretnénk nem városi vityillókban lakni, hanem gyönyörű INTERAKTÍV! villákban, akkor ahhoz az első lépés az, hogy meghívjunk ide embereket. Sajna, ez a nagy büdös valóság.
Ezért kérdezném itt, hogy elég-e a fenti levél nektek a továbbküldésre, vagy írjak-e egy személyesebb, Te-formájú levelet, vagy, harmadik eshetőségnek: ti írtok személyes, szívszorító leveleket ismerőseiteknek, amivel elhozzátok őket ide...
Reaktorokat kérek! Re-aktorokat.
-

atyenka - Városlakó
az iwiwen lehetne egy "EKM2, a Szabad Alkotók Városa" oldalt létrehozni.
nincs valakinek egy felesleges iwiw meghívója?
nincs valakinek egy felesleges iwiw meghívója?
- choice with no voice
- Városlakó
- Hsz-ek: 71
no és akkor utána (a város személyében) könnyű ismerősöket szerezni, akik már benéznek erre az oldalra is. ha szerencsénk van, itt is ragadnak.
- choice with no voice
- Városlakó
spanyolviasz
viszont az ottani (egyre kevésbé aktuális) szöveget le lehetne cserélni a lenti bemutatkozó szövegre.
viszont az ottani (egyre kevésbé aktuális) szöveget le lehetne cserélni a lenti bemutatkozó szövegre.
- choice with no voice
- Városlakó
erre (némi átalakítással):
Üdvözletünk!
Jó böngészést kívánunk!
Üdvözletünk!
Jó böngészést kívánunk!
- choice with no voice
- Városlakó
Lehet, hogy érdemes lenne arra a bizonyos egyetlen egy (1db.) új lakóra koncentrálni mindenkinek. Akinek olyasmit lehet mondani, hogy alkotóként olyan lehetőségeket kap a Városban (közönség és közösség), amit kint a való világban
ritkán. Cserébe csak annyit kell tennie, hogy ezt ő is elmondja egy (1) embernek. Ha mindnyájan koncentrálnánk arra az egyre, akkor működne a dolog.
nem kérek és nem ígérek
-

tom - Városlakó
- Hsz-ek: 513
-

atyenka - Városlakó
tom írta:Lehet, hogy érdemes lenne arra a bizonyos egyetlen egy (1db.) új lakóra koncentrálni mindenkinek. Akinek olyasmit lehet mondani, hogy alkotóként olyan lehetőségeket kap a Városban (közönség és közösség), amit kint a való világbanritkán. Cserébe csak annyit kell tennie, hogy ezt ő is elmondja egy (1) embernek. Ha mindnyájan koncentrálnánk arra az egyre, akkor működne a dolog.
Ez jó!
Piramis elv, az X. kőrben már több lakos lesz, mint Kínában!
Ezzel a szlogennel már elvérzett egyik ellnzéki pártunk is...
Kérlek mondjátok el, miért jó az ha sokan vagyunk?
Tudom, a web stasztika jó számokat fog mutatni, DE ezzel értelmes hírdetőt, (szponzort) max 1-2 hónapig lehet "etetni"
Kevesen vannak sok helyen, mégis nagyon jól megvannak!
Sosem láttam toborzót Svájc, Monacó, Panama ... részéről.
bye bary
Valami minnél nagyobb, annál messzebről látszik kicsinek 
-

Feketebárány - Hsz-ek: 8
Feketebárány írta:Tudom, a web stasztika jó számokat fog mutatni, DE ezzel értelmes hírdetőt, (szponzort) max 1-2 hónapig lehet "etetni"
És mit érdemes mondani nekik szerinted?
nem kérek és nem ígérek
-

tom - Városlakó
Feketebárány írta:Sosem láttam toborzót Svájc, Monacó, Panama ... részéről.
Nem is, hanem ott adóznak a polgárok.
nem kérek és nem ígérek
-

tom - Városlakó
Feketebárány írta:[Kérlek mondjátok el, miért jó az ha sokan vagyunk?
Tudom, a web stasztika jó számokat fog mutatni, DE ezzel értelmes hírdetőt, (szponzort) max 1-2 hónapig lehet "etetni"
bye bary
Egy-két hónap is valami, ha igaz, amit mondasz. Másrészt...
Tudod mit? Mondj jobb ötletet a pénzbehozatalra! Hálásak lennénk érte!
-

atyenka - Városlakó
atyenka írta:
Rátenni mindent a pirosra?
Ha nem sikerül, legfeljebb marad a szeppuku...
-

KacorKirály - Városlakó
- Hsz-ek: 392
KacorKirály írta:atyenka írta:
Rátenni mindent a pirosra?
Ha nem sikerül, legfeljebb marad a szeppuku...
Már megint egy szó, amit nem értek. Mi az a szeppuku? Vagy ezt se tudjam meg soha?
-

atyenka - Városlakó
atyenka írta:Már megint egy szó, amit nem értek. Mi az a szeppuku? Vagy ezt se tudjam meg soha?
Jobb azt a végére hagyni.
nem kérek és nem ígérek
-

tom - Városlakó
tom írta:atyenka írta:Már megint egy szó, amit nem értek. Mi az a szeppuku? Vagy ezt se tudjam meg soha?
Jobb azt a végére hagyni.
Minek a végére???
-

atyenka - Városlakó
atyenka írta:Minek a végére???Fiúk, ne kínozzatok máááááááár!
Inkább a szeppuku, mi? Igen, végül is igazad van. Hai.
nem kérek és nem ígérek
-

tom - Városlakó
tom írta:atyenka írta:Minek a végére???Fiúk, ne kínozzatok máááááááár!
Inkább a szeppuku, mi? Igen, végül is igazad van. Hai.
harakiri!
-

atyenka - Városlakó
láttátok a 576-os beköltöző tagot? barburu... ő meghívóval jött....
tegnap küttem neki... ismeretlenül... csak mert tetszettek az írásai a neten...
küldjetek ti is sok-sok meghívót szét!!!
-

atyenka - Városlakó
-

atyenka - Városlakó
[/quote]
ne aggódj, küldünk...
már nincs olyan ismerősöm, barátom, kutyám, macskám, (békám is), akinek ne beszéltem volna tele a fejét a várossal...
ne aggódj, küldünk...
már nincs olyan ismerősöm, barátom, kutyám, macskám, (békám is), akinek ne beszéltem volna tele a fejét a várossal...
Prospero
-

Iványi Róbert - Városlakó
- Hsz-ek: 148
Iványi Róbert írta:küldjetek ti is sok-sok meghívót szét!!!
ne aggódj, küldünk...
már nincs olyan ismerősöm, barátom, kutyám, macskám, (békám is), akinek ne beszéltem volna tele a fejét a várossal...[/quote]
it´s cool man
helyes, helyes!!!
-

atyenka - Városlakó
34 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2